Associació Creadors.TV

TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE L'ASSOCIACIÓ DE CREADORS.TV

Què és l'associació?

L'Associació Creadors.TV es constitueix l'any 2021 amb l'objectiu d'augmentar el consum i el contingut audiovisual en català a les xarxes creant, promocionant i/o fent-ne difusió.

Per tal d'assolir aquest objectiu l'Associació té accions més concretes, com ara:


Crear contingut audiovisual en català.


Difondre contingut audiovisual en català.

Donar a conèixer les comunitats catalanes
a les
xarxes socials.


Incrementar el contingut comunitari.

Per aconseguir les seves finalitats, l'associació realitza les activitats següents:

Accions

Organitzar accions coordinades (esdeveniments especials i conjunts d'activitats puntuals) per promocionar i donar a conèixer la creació de contingut audiovisual en català a les xarxes i fer-lo arribar al gran públic.

creadors.tv

Crear i mantenir una pàgina web (http://www.creadors.tv) on estigui recollit tot el contingut que es crea en català a les xarxes, de manera que sigui de fàcil accés per al gran públic.

Esdeveniments

Participar en esdeveniments organitzats per altres entitats i empreses de diferents sectors (relacionats amb el contingut que es crea dins la comunitat) per donar a conèixer tant l'entitat com la seva missió i valors.

Espai de comunicació

Gestionar un espai de comunicació entre les diferents persones creadores de continguts on poder resoldre dubtes, crear sinèrgies i treballar conjuntament per assolir els objectius de l'associació.

En queda exclòs tot ànim de lucre.

Hi puc col·laborar?

L'Associació Creadors.TV és oberta a tothom qui en vulgui formar part, comparteixi els mateixos objectius i en respecti el funcionament de les normes (que es poden revisar i millorar). Els requisits actuals per formar-ne part són:

  • Ser major d'edat o menor entre 14 i 18 anys amb autorització.
  • Omplir el formulari d'inscripció amb tots els camps obligatoris degudament completats.
  • Abonar la quota corresponent.

Si creus que compleixes o podràs complir aquests requisits, t'animem a seguir llegint!

Com hi puc col·laborar?

Com a usuària de Creadors.TV pots col·laborar en totes les activitats que es realitzin i utilitzar els espais i les eines que hi ha a disposició sense necessitat d'associar-te. L'organització de la comunitat requereix de recursos econòmics i humans perquè funcioni i la suma de totes és important per al futur del projecte.

En cas que vulguis aportar el teu granet de sorra, pots donar suport econòmic i organitzatiu fent-te sòcia de l'associació omplint aquest formulari i abonant la quota que actualment és de 12€ anuals.

La teva col·laboració com a persona associada ens permetrà créixer i millorar per assolir els objectius de l'associació, ens ajudem?

Quins avantatges tindré?

Com a persona associada tens una sèrie d'avantatges que es descriuren a continuació:

  • Dret a assistir a les assemblees.
  • Participar en la presa de decisions.
  • Dissenyar el futur del projecte.
  • Dret a participar en futurs sortejos de regals.
  • Dret a participar en activitats exclusives que s'organitzin des de l'associació o des d'altres entitats amb les quals hi tinguem un acord.
  • I més avantatges que podem decidir plegades!

 

VULL ASSOCIAR-ME

No vull ser persona associada, puc col·laborar?

Tota col·laboració és benvinguda ja sigui econòmica o organitzativa. Si vols ajudar a l'associació sense formar-ne part com a persona associada, tens diverses opcions:

Ajuda econòmica

Pots fer un donatiu puntual a l'associació per l'import que desitgis. Per fer-ho, escriu un correu a info@creadors.tv des d'on t'indicarem els passos a seguir.

Ajuda organitzativa

Si formes part com a usuària de la comunitat pots ajudar en l'organització d'activitats aportant el teu temps i esforç. Pots escriure al canal del Discord “Oferiment de voluntaris” expressant que vols ajudar o escriure un correu a comunicacio@creadors.tv i la persona associada responsable es posarà en contacte amb tu.