Qui som?

Què?

La plataforma creadors.tv pretén reunir en una sola web TOT el contingut audiovisual en català que hi ha a les xarxes socials més populars.

L'objectiu és crear un entorn on el consumidor pugui buscar i trobar fàcilment el contingut que més l'interessi en la nostra llengua evitant tota intervenció algorítmica de posicionament dels sistemes automatitzats de les xarxes socials.

Per què?

La llengua catalana ha estat minoritzada sistemàticament per la gran majoria de les xarxes socials on es promociona el contingut segons criteris purament numèrics sense tenir en compte els interessos idiomàtics dels consumidors.

Actualment no comptem amb cap plataforma referent, ni privada ni pública, que promocioni contingut en català per afavorir-ne el consum.

Com?

L'usuari, amb o sense registre, podrà buscar, visualitzar i interaccionar amb el contingut de les xarxes socials a través de la web de manera transparent com si ho fes directament a cada una d'elles.

A més, l'usuari registrat en podrà personalitzar la vista, filtrar segons els seus interessos i amagar el contingut no apte per a menors.

D'altra banda, els Creadors podran vincular els seus comptes tenint un perfil públic global que els ajudarà a arribar a més audiència.

Quan?

Actualment no tenim dates definides ja que la plataforma l'estem construint de manera altruista amb el temps lliure que disposem fora l'àmbit laboral i sense cap ajuda econòmica externa.

A mida que anem assolint fites les anirem informant a les xarxes socials i actualitzarem també la informació en aquest apartat.

Qui?

La plataforma creadors.tv és una iniciativa impulsada per la comunitat de Streamers i Youtubers Catalans, ara sota la mateixa marca "Creadors".

Aquesta iniciativa forma part del conjunt d'activitats i propostes que la comunitat va realitzant conjuntament de manera interna.

Sóc consumidor, puc col·laborar?

I tant! Pots compartir la iniciativa a les xarxes socials, fer-ne difusió. Actualment és l'ajuda més important i necessària.

Sempre falten mans, si coneixes algú que pugui donar un cop de mà per petit que sigui, posa'l al corrent i contacta'ns a: comunicacio@creadors.tv.

Sóc Creador, en puc formar part?

T'estem esperant! Pots simplement fer-ne difusió i seguir les xarxes socials de la comunitat, o pots contactar amb nosaltres i participar de la plataforma activament. Escriu-nos al Telegram de McNina09 o de pulgatejana.

Equip Web - Creadors